5 Nisan 2022 Salı

Herbalife İbradi Üyelik 0531 862 49 20


Herbalife İbradi için mükemmel bilgi vericem size. Sizde Herbalife kullanmak istiyorsunuz fakat nereden güvenli temin ediceğinizi bilmiyorsunuz. O zaman iyi dinleyin bu bilgi sizin için. Herbalife Antalya'daki danışanlarımızın bu sistemden faydalanmasını istiyoruz. Hem de Herbalife ürünlerini aldıkça indirim kazanmanızı sağlıyoruz. Herbalife şirketi bizleri düşünerek Herbalife ayrıcalıklı müşteri sistemini getirdi. Ve sizin şirketin kendi bünyesinden sipariş edip hem güvenli alışveriş yapmanızı sağlıyor hem de indirim kazanmış oluyorsunuz. Ürünlerin üzerindeki barkodlar sistemde size ait oluyor. Ne kadar indirim sağlıyor? İlk kayıt yaptırdığınızda %15'den indiriminiz başlıyor. Sonrasında %25 ve %35'e kadar indiriminiz yükseliyor. Kayıt işleminide trmyherbalife.com sitesine giriyorsunuz. Online başvuru kısmına tıklıyorsunuz.


E-postanızı girip kendinize şifre belirledikten sonra ilerleyip ayrıcalıklı müşteri olarak kaydolun kısmına tıklıyorsunuz.


Önünüze gelen yere Sponsor ID kısmına : T1Y0132966 yazıyorsunuz. Sponsorun soyadının ilk 3 harfi kısmına : Cak yazıyorsunuz.


Kendi kişisel bilgilerinizi de doldurup işlemi bitiriyorsunuz. Başta girdiğiniz E-posta ve şifre ile artık kendiniz giriş yapıp ürünlerinizi çekebilirsiniz. Online başvuru kısmına gelip bı diğer seçeneği tıklayıp giriş yapabilirsiniz. Üstelik sizede verilen T1' li numara ile aynı şekilde kendi altınıza ayrıcalıklı üyelik yapıp onlarında aldığı urunlerden sizde puan kazanabilirsiniz. Daha sonra iş yapmak isterseniz normal distribütöre kendinizi çevirebilirsiniz. Üstelik ayrıcalıklı müşteride biriktirdiğiniz puan distribütör olduğunuzda da işe yaramaktadır. Daha farklı sorunuz var ise veya daha detaylı bilgi almak istiyorsanız iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Herbalife Antalya İbradi : 0531 862 49 20 Herbalife İbradi Üyelik : 0531 862 49 20

Herbalife Antalya şubesi
Herbalife Antalya üyelik
Herbalife Antalya sipariş
Herbalife Antalya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder