18 Mart 2022 Cuma

Herbalife Aksu Üyelik 0531 862 49 20



Merhaba Herbalife Aksu ailesi size muhteşem bir sistem ile geldim. Herbalife Antalya olarak sizlerin güvenli ve indirimli Herbalife ürünleri temin etmenizi sağlıyoruz. Peki bu nasıl oluyor diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Daha fazla bekletmeden Herbalife ayrıcalıklı müşteri sisteminden bahsetmek istiyorum. Herbalife ayrıcalıklı üyelik oldukça basit ve sizin indirimli ürün almanızı sağlayan Herbalife bünyesine kayıt olup ürünlerinizi Herbalife kendi bünyesinden almanızı sağlamaktadır. Peki ne kadar indirimden bahsediyoruz? %15' den başlayıp %25 ve %35'e kadar indirim sağlıyabilirsiniz. Üstelik tamamen ücretsiz. Yapmanız gerek şey çok basit önce trmyherbalife.com 'a tıklıyoruz. Online başvuru kısmına tıklıyoruz. 

Daha sonra kendi bilgilerinizi dolduruyorsunuz. Ve ayrıcalıklı müşteri kısmına tıklayorsunuz.

Sponsor bilgileri kısmına sponsor ID : T1Y0132966 sponsorun soyadının ilk 3 harfi : CAK olarak doldursunuz.

İşlemi tamamladığınızda artık sizde indirimli ürün alabilirsiniz. Ve olurda sonra işi yapmak isterseniz Herbalife şirketi yine sizi düşünmüş orada biriken puanlarınız silinmeden distribütörlük lisansınıza taşıyabilirsiniz. Veya altınıza birini ayrıcalıklı üyedistribütör yapabilir ve onunla beraber indiriminizi çoğaltabilirsiniz. Bu sistem çok müthiş.
Eğer sizde daha detaylı bilgi almak veya farklı bilgiler almak isterseniz iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Herbalife Aksu Üyelik : 0531 862 49 20
Herbalife Antalya Üyelik : 0531 862 49 20

Herbalife Antalya
Herbalife Aksu
Herbalife Antalya Aksu
Herbalife Aksu şubesi
Herbalife Aksu sipariş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder