22 Mart 2022 Salı

Herbalife Korkuteli Üyelik 0531 862 49 20


Merhaba Herbalife Korkuteli ailesi size mükemmel bir sistemden bahsetmek istiyorum. Herbalife şirketi her zamanki gibi bizim daha güvenli almamızı sağlamak ve daha uygun fiyatlı mükemmel ürünler ile buluşturmak için çalışıyor. Peki bu sistem ne diye soranlara duyuyor gibiyim. O zaman daha da fazla bekletmeden Herbalife ayrıcalıklı müşteri üyeliği. Peki nedir bu Herbalife ayrıcalıklı üyelik? Çok basit sizler ürünlerinizi daha güvenli alırken bir yandan da indirim kazanmanızı sağlıyor Herbalife şirketin Kendi bünyesinden ürünleri çekmenizi sağlıyor. Üstelik tamamen ücretsiz bir üyelik. Ayrıcalıklı üye olurken herhangi bi para ödemiyorsunuz ve ürünlerinizi ilk etapta %15'den indirimli alıyorsunuz. Daha sonra ürünleri alırken indiriminizi %25 ve %35 e kadar çıkartabilirsiniz. Sisteme kayıt olmanız da çok kolay öncelikle trmyherbalife.com 'a tıklıyoruz. Daha sonra online başvuru kısmına tıklayorsunuz.
E-postanızı girip kendinize bir şifre belirliyorsunuz. Daha sonra ayrıcalıklı müşteri olarak kaydolun kısmına tıklayorsunuz.

Sponsor ID : T1Y0132966  sponsor soyisminin ilk 3 harfi : CAK yazıyorsunuz.

Bu şekilde kaydınızı tamamlayıp ürününüzü çekebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Herbalife Antalya Üyelik : 0531 862 49 20
Herbalife Korkuteli Üyelik: 0531 862 49 20

Herbalife Antalya
Herbalife Korkuteli
Herbalife Korkuteli sipariş
Herbalife Korkuteli şubesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder