16 Mart 2022 Çarşamba

Herbalife Manavgat Üyelik 0531 862 49 20




Herbalife Antalya size çok güzel bir haberim var. Herbalife Manavgat olarak sizler Herbalife ürünlerini hem güvenli temin etmek hemde indirimli almak istiyorsanız. O zaman dikkatlice okumanızı tavsiye ediyorum. Herbalife'ın eşsiz sisteminden bahsetmek istiyorum. Sizlerin %15 den başlayıp %25 veya %35'e kadar indirimli alabileceğinizi hatta bu sisteme kayıt olmanın ücretsiz olduğunu biliyor muydunuz? Peki bu nasıl oluyor? Diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Ayrıcalıklı müşteri üyeliği çok basit öncelikle trmyherbalife.com 'a giriyorsunuz. Online başvuru kısmına tıklayıp kendi bilgilerinizi dolduruyorsunuz.

Ayrıcalıklı müşteri kısmına tıklayorsunuz.

Sponsor kısmına gelince sponsor ID kısmına: T1Y0132966 giriyorsunuz soy isim ilk 3 harf kısmına: CAK kodlayarak üye olabilirsiniz.



Bunun sayesinde ücretsiz üye olup ürünlerinizi daha indirimli alırken eşsiz hediyelere de hak kazanıyorsunuz. Üstelik etrafınızdaki tanıdıklarınızı altınıza üye yapıp beraber puan biriktirebilirsiniz. Daha sonra iş fırsatını değerlendirmek istersenizde hiç bir puanınız silinmiyor bu şekilde tekrar aynı puanı sıfırdan yapmak zorunda değilsiniz. Ne kadar güzel bir sistem öyle değil mi? Sizlerde ayrıcalıklı müşteri olup bu fırsattan faydalanabilirsiniz. Daha farklı sorularınız varsa veya daha detaylı bilgi almak isterseniz iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Herbalife Antalya üyelik : 0531 862 49 20
Herbalife Alanya Üyelik : 0531 862 49 20

Herbalife Antalya şubesi
Herbalife Alanya şubesi
Herbalife Alanya sipariş
Herbalife Antalya Alanya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder